Translate

среда, 10. јун 2015.

#Summer

  Ko ne zeli da oseti pesak na stopalima i sunce na ledjima? Jos ako idemo na more? Ovakvo leto se cini letom iz snova. Ali, provedeno vreme na plazi je samo jedan delic naseg letnjeg dana. Sta raditi sa ostatkom prekomernog slobodnog vremena?
  Necu pisati ediciju postova, ali cu u ovom jednom ispisati sve u skracenoj verziji.



                                                                     Putovanje

   Zna se zasto putovanje zauzima prvo mesto na ovoj listi. Gde god da putujete, sigurna sam da cete se lepo provesti. Obilazak mesta, sunce, voda., pesak... Ko ne bi ovako proveo leto?


                                                                   Dvoriste

  
  Znam da ova slika bas ne pripada ovde, ali moze da prodje. Ako ne idete na putovanje, ili je vas trenutak na plazi istekao, mozete staviti peskir na travu i suncati se. Jos ako imate peska, mozete njime pokriti jedan deo dvorista, staviti lezaljku i gotova je vasa mala letnja oaza.

                                                                    Knjige


 
  Ko kaze da knjie nisu cool. Zaputite se do gradske biblioteke i izaberite knjigu po vasoj meri.  Cak i ako niste ljubitelj citanja, probajte da bar ,,omirisete" knjigu. Mozete citati polako i lektiru, ko zna da li cete stici od obaveza da je procitate.

                                                                      Sokovi

   Kad su vrucine iznad 35°C, prijace vam neki hladan sok. Ovaj put udjite u kuhinju, i od ponudjenih sastojaka probajte da smuckate neki sok. Za blogerke ovo moze biti sansa za jedan dobar   kulinarski post. 

                                                                      Promena

  Ja obozavam promene. Promena moze biti ofarbana kosa u nekoj tropskoj boji, ili nabogradnja noktiju u nekom neobicnom obliku.

                                                               Zabavi se

  I konacno: ZABAVI SE. Nemoj celo leto provesti izlezavajuci se na kaucu ispred TV-a. Setnja sa B.F.F.  predvece ili odlazak do bazena sa drustvom, nece skoditi.



  Nadam se da sam vam bar malo pomogla u planiranju lenjih suncanih dana. Do sledeceg posta...



                                           Masha

 

 P.S. Do ponedeljka verovatno necu pisati, jer putujem.
P.S.S. Nesto nece da mi ucita potpis.



                                                               
 


  





 
 

2 коментара:

  1. Ja kroz ljeto najviše putujem ♥ Volim upoznavati nove ljude, promatrati nova mjesta,... Ovo ljeto sam već pripremila nekoliko knjiga za čitanje ♥ Izvrstan post, Maša :)

    ОдговориИзбриши