Translate

среда, 17. јун 2015.

Black and white

Samo vam kazem da ne obracate paznju na osobu koja uzima MOJE teme i MOJE ideje. Da predjemo na post. Danas pricamo o kontrastu, mesavine svih boja-crna i praznine-bela, koji nikada ne izlazi iz trenda. Moja omiljena kombinacija, koja se moze nositi i u skolu, a i u slobodnom vremenu, i nikada ne moze da dosadi.

Ako zelite da budete primeceni i u isto vreme interesantni, definiivni je ovo vasa kombinacija. Ovaj autfit je kao stvoren za letnje vece. Kratak sortsic, crna majica sa velikim izrezon kod ramena i tankim bretelama, kao neke kaubojke sa debelom stiklom, veliki sesir, a kao dodatak srebrni lancic, i ako zahladi sivkasti dzemperak. Prava letnja kombinacija.

Ovaj autfit je kao stvoren za poslepodnevnu setnju sa drugaricom. Crne pantalone i helake, sa lakiranom torbom, karirana kosulja i crne naocare, i srebrna ogrlica i kafa u ruci. Preporucila bih vam da uz ovu kombinaciju zavezete opustenu pundju. Sve je spremno za polazak.

Jeste da nije u potpunosti crno-belo, ali je veoma slicno. Nike bele patike i kratka siva majica sa crnim natpisom, i teksas sorts. Odlicna kombinacija za one devojke koje vole da izgledaju lepo u sporskoj garderobi.

Lagana kombinacija za vece sa drustvom. Crna uzana majica i crne cipele, sa teksas sortsem (obozavam te sortseve, zato su na svakoj slici) i lancic sa plavom ogrlicom, naocare za sunce i ako zahladi, nesto tanko za odgore.

E pa prevarili ste se ako mislite da je ovo samo autfit post. Nije. Vec prica mo i o autfitima, ali cu vam pokazati ovaj kontrast u ambijentalnoj kombinaciji. Kao sto vidite, ovde je prikazan jedan deo sobe. Bela posteljine sa crnim jstucima, a beli zid je prekriven crno-belim fotografijama, i preko svega toga zute lampice. Podjednako se vide i crna i bela. Divno!

 Ne znam kako da nazovem ovu kombinaciju predmeta. Ako ovom kontrastu dodamo i nijanse zlatne, dobijamo pun poodak.

Drago mi je ako vam se post svideo. Mislim da sam izabrala interesantnu temu, nadam se da i vi tako mislite. Zelim vam lep ostatak dana, a mi se vidimo u sledecem postu. Do tada :
CAO!



Masha














Нема коментара:

Постави коментар