Translate

петак, 26. јун 2015.

Ruzevi, sjajevi, labela...


Ta da! Ovo je moje malo blago. Generalno sam luda za proizvodima za usta. Ruzevi, sjajevi, labela... sve ja to mnogo volim, i to su jedino sto koristim od sminke. Iako je pola ,,pokradeno'' od mame,je ih mnogo volim.

Rimmel London 170
Kao sto mozete da vidite po slici, ovo je jarko crveni ruz. Miris malo vuce na visnju, a zbog boje se teze skida. Ne znam ni cenu, a ni gde je kupljen, jer sam ga pokupila od mame. Vidljivo je da nije za svaki dan, vec samo za posebne prilike.

Avon LD150110
U pitanje je ColorTrend. Boje mi se veoma dopadaju, jer ja obozavam roze boju. Najvise me se dopada ova srednja. Ne secam se tacno cene, ali sam uglavnom porucila preko Avona.

Oriflame EX1015
I ovo sam maznula od mame!:) Na slici se ne vidi najbolje boja, ali je neznija nijasna roze sa sljokicama. Ima divan miris ludenice, i preporucujem da ga isprobate.

Shine & care
Ovo nije neka poznata kompanija, a broj mi se odlepio. Platila sam ga oko 200 din. u obliznjoj daroteci. Od svih ovih proizvoda, on mi je omiljeni. Boja je malo jaca, pa se mora razmazati. Mirise poput Ferija za pranje sudova, ali je ipak jako dobar.

Avon FD5021
Ne secam se tacne cene, ali mislim da je bio malo skuplji. Porucila sam ga preko Avona, a serijal je LUXE. Zadovoljna sam njime. Gusci je, pa se stavlja teze.

Shine & care 3
Ovaj je bio iste cene kao i onaj prvi. Mirise takodje na Feri za pranje sudova sa dodatkom limuna. Savrsen je za skolske dane.

Essence glossy lipbalm 24M
Njegov miris me podseca na cokoladu i visnju. Ima veoma lepu boju. Mana mu je sto je jako redak, pa se malo teze stavlja.
Avon ZO10512
Pripada jednoj od neznijih nijansi roze. Sto se tice mirisa ne mogu da ga odredim. Miris samog ruza je izbledeo, i poprimio miris laka za nokte (ne znam kako je dospeo u kutiju sa lakovima), pa ga ne koristim tako cesto.

BABY LIPS
O njemu imam samo reci hvale. Kao sto znate, imam MintFresh. Veoma hidrira usne. Planiram da kupim i jos neki.

ROSAL VioletTouch
Ovo je polu ruz, polu labelo. Boja mu je lepa, a i miris. Generalno sam zadovoljna Rosalovim     proizvodima.        


Necu vas vise daviti, ali hocu da vam kazem jos nesto pre nego sto objavim post. Nemojte mi vise ostavljati komentare tipa ,Odlican post! Uclani se u moj blog, jer sam i ja u tvoj.' i ostavite link. Ljudi, ja ne radim follow for follow. U takve se blogove necu uclaniti. Ok je da mi napisete komentar (ali da nije samo ,Super post') i ostavite link. Takav blog cu posetiti, i ako mi se svidi uclanicu se. Nadam se da me razumete...


Masha






3 коментара:

  1. Neke proizvode imam, a neke ne. Nisam probala ovaj Baby Lips, druge jesam, ali imaću ga u planu, jer sam čula da je dobar. :) Rosal balzam su mi okej, taj koji i ti imaš možda najviše volim, ali malo su mi suvi, pa preko njih volim da stavim roze Baby Lips ili nešto slično. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post!! Imam poslednji isti i Baby Lips imam Pink Punch!! :)
    Inače, slike su super!! :)

    Novi post > milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши