Translate

недеља, 21. јун 2015.

My week-zavrsna priredba, citaoci



Prosla je i jos jedna nedelja mog zivota. Hahahha... Sad zvucim kao neka baba na samrti. Ali, prosla je jos jedna nedelja dugog letnjeg raspusta. Samo da vas obavestim da ce ovo biti kraci post u odnosuna prosle nedelje, zato sto mi se nista specijalno nije dogodilo. Ovaj post ce izaci danas, umesto sutra.

Zavrsna priredba

Posto ne blogujem dugo, verovatno ne znate da se ja bavim plesom. Juce, 20.06, je bila zavrsna priredba moje plesme skole. To je svecanost koja se priredjuje na kraju svake plesne sezone. Nastupaju sve plesne formacije i parovi, sa svojim latino i show koreofrafijama.


Citaoci


U ovoj nedelji sam dobila i osmog citaoca. To mi mnogo znaci. Veoma sam zahvalna Milici, sa bloga Milicin kutak, jer je ona pravila reklamiranje blogova na svom. Ali to je sad proslo i nema vise prijavljivanja. Moji citaoci mene veoma stimulisu da radim i da budem jos bolja.

FAVORITI

Ove nedelje nemam mnogo favorita, pa nemojte ni ocekivati da mnogo nabrajam.

1.BABY LIPS

imam Mint Frash i obozavam ga. U potpunosti mi regenerise usne, a moje su veoma ispucale i suve, pa mi veoma pomaze.

2. MAC

Samo da znate, ja se ne sminkam. Ovo je ustvari favorit za proslu nedelju, ali posto tad nisam pisala favorite, stavljam ga sada. Ovaj sestrin ruz je veoma lep, roze je boje, i skroz je neutralan. Ja sam ga samo tako furala po Parizu.

3. ,,ONLAJN DEVOJKA'' Zoella

Hahahahhha... Ovu knjiu nisam jos procitala, ali osecam da ce mi biti omiljena.

Izvinite sto nema puno favorita, ali zaista ne mogu da se setim sta sam sve koristila. Uglavnom, to je to za ovaj post. Planiram da pravim recenzije nekih knjiga, ali prvo moram da ih procitam (logicno). Medju tim knjiama ce se naci i ,,Onlajn devojka'', samo toliko cu vam otkriti.


Masha








































10 коментара:

  1. Odličan post!! :)
    Čestitam na 8 čitaoca, veruujem da će ih biti još!!

    Vidim da si već primetila,
    ali da ti javim da je izašao post za koji si se prijavila za reklamiranje!! :)
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман21. јун 2015. 19:36

    Onlajn devojka je savršena knjiga veruj mi (ali Sandri je i dalje HP the best!) !

    sandraslifebyminimaus099.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман21. јун 2015. 19:37

    Imam ovu knjigu, ali sam tek počela da je čitam. I takođe sam sigurna da će mi biti omiljena! Drago mi je što sam čitalac tvog bloga. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam vec cula od drugarica da je knjiga super, a i vidim po komentarima da je svi gotive. I meni je isto drago sto si mi citaoc.

      Избриши
  4. Još uvek nemam ovu knjigu, ali planiram da je kupim u skorije vreme. :) Ja sam pročitala neke nove koje su me oduševile i uskoro ću pisati o njima. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne ulizujem se, ali iskreno jedva cekam da napises nesto o tim knjigama, jer obozavam knjige, i obozavam tvoj nacin pisanja.

      Избриши
  5. Анониман21. јун 2015. 21:22

    Sigurno je dobra Zoellina knjiga,baš bih volela da je pročitam :-)

    ОдговориИзбриши