Translate

среда, 24. јун 2015.

Citanje + 2 nove knjige


Inspiracija mi se polako vraca i ponovo dobijam ideje za postove! Nadam se da ce tako i ostati, jer je jako tesko pisati blog bez inspiracije (blogerke znaju o cemu pricam). Ja obozavam da citam, a verujem i da postoji mnogo vas koji imate isti hobi kao ja. Ja bas i nisam neka umetnica, ali knjizevnost je nesto sto ne znam da stvorim, ali znam da gledam (nadam se da me razumete). Nisam neka ljubiteljka poezije, ali obozavam romane.

Pomocu citanja se opustamo. Dokazano je da citanje pomaze kod stresa i opustanja. Za citanje uvek ima vremena, i to zapamtite. Umesto gledanja televizije, ili celodnevnog zavisnistva od racunara, mozete sesti i procitati nesto.

Povezuje nas sa druim ljudima.  Ljudi se povezuju pomocu zajednickih interesovanja. To znaci da postoji veca verovatnoca da cete se zbliziti sa nekim, ako na primer volite istu knjigu ili pisca.

Razvedrice vas! Ako ste iz nekog razloa tuzni, procitate neku komediju, i bar na trenutak zaboravite na situaciju ili stvar koja vas je rastuzila.


Ako niste ljubitelj pisane reci za vas postoje drugi oblici citanja. Mozete citati na internetu, ili casorise. Ja citam casopis HEJ i mnogo mi se dopada. A na internetu ima mnogo raznih sajtova, sto o poznatima, sto o modi i lepoti...


Posto u mom mestu nema nikakvih knjizara, uvek moram da idem do obliznjeg grada da bih kupila neku knjigu koja nije za decu od 5 godina (samo takvih ima u obliznjoj daroteci). Ali sam ja cula od drugarice da je rasprodaja Laguninih knjiga u toku u gradskoj biblioteci. Pojurila sam tamo i nasla sebi dve knjige po veoma pristupacnim cenama.

I napokon da imam i ja tu knjigu. Veoma je zarazna, juce sam samo rocitala oko 100 strana. Lepog je dizajna, a vidi se da je Zoella jako talentovana za pisanje. Verovatno cu pisati i recenziju, samo moram da je procitam (logicno).


Ovo je ta druga knjiga. Nju nisam jos pocela da citam, ali sam siurna da je predobra. Malo je deblja, ali mi to nije problem.

To je to za oaj post. Ja vas sada pozdravljam. Pisite, citajte i komentarisite! Do sledeceg posta...


Masha
























8 коментара:

  1. Super post, stvarno obožavam da čitam. Svi su poludeli za knjigom Onlajn devojka i jedva čekam da je kupim :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Pola mojih drugarica čita knjigu Zoe Sa, samo je ja nmam. Odoh da je kupim, haha!

    Poseti moj blog i učlani se ako želiš
    milicamihaela.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Prelepe knjige, ne sumnjam da su sjajne, posebno Zoina. Svima se dopala, bar koliko sam mogla da pročitam do sada. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Bas lep post,kao i knjige.
    Slazem se sa tobom u vezi ovih knjiga,to je stvarno tacno.

    Flyovanje.blogspot.com
    uclani se kod mene na blog,ja sam kod tebe. uclanjena.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман25. јун 2015. 18:28

    Odličan post. Nedavno sam pisala na istu temu i takođe je knjiga Onlajn Devojka bila u njemu. Ja je takođe trenutno čitam, odlična je! :)

    ОдговориИзбриши