Translate

понедељак, 26. октобар 2015.

Coffe-with-me: Prva jedinica u životu, sajam knjiga, dežurstvo, vršnjački tim...


Zdravo svima! Rekla sam vam da neću praviti raspored pisanja ovih postova, već ću ih pisati kad budem imala potrebu za njima. Tako da sam odlučila da napišem ovaj post, jer postoje neki noviteti. Noviteti nisu samo oko škole, kao u prošlom postu, već ima konkretnijih stvari. Iskreno, ne znam da li ovo da nazovem novitetima, ali kako god...


Krećemo od prve stavke. Jeste, dobila sam keca iz, ajd' pogađajte- iz matematike, bravo pogodili ste! Aplauz! Da, iz pismenog. Ali, nisam bila nešto depresivna što se tiče ocene, već nasuprot, bila sam nekako optimistična. Znam da ću ja lepo otići na ispravak i popraviti, tako da se to ne računa.


Iiiiiiiiii! Najlepša stvar je to što idem na sajam knjiga u Beograd! Jedva čekam! Idem 31. 10. Nadam se samo da ću imati slika da napravim kao neki vlog o sajmu. Možda će biti i nekih recenzija, al' videćemo.


Ovu nedelju je obeležilo i dežurstvo. Nisam išla na časove (što je dobro), ali sam umrla od dosade. Ali, na kraju je sve ispalo dobro: drugarica koje je dežurala u maloj školi je dolazila da me obiđe, na odmoru su mi dolazili drugari... Jeste da nisam bila dežurna sa najuglednijom osobom iz škole, ali ok. Takodje, ušla sam u vršnjački tim, a iskreno, ne znam baš šta ja tu treba da radim.

To je to, nadam se da vam se post dopao, i u komentare mi pišite vaše mišljenje. Ćao!





5 коментара:

  1. Odličan post :) Slike su ti odlične,samo nastavi tako da fotografišeš! :D

    Fashion Awake

    ОдговориИзбриши
  2. Super post i slike su baš lepe. I ja idem na sajam knjiga, ali 29.

    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. I ja idem na Sajam 31. :) I moja prva jedinica je takođe bila iz matematike i bila sam poprilično potresena, ali prebolela sam je nekako. :D Sličice su jako lepe. :)

    Anja's diary

    ОдговориИзбриши
  4. Divne slike,i ja sam dobila prvu jedinicu iz matematike koju mrzim:D
    Ako zelis uclani se i komentarisi:http://anasworld7.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Moja prva jedinica je bila iz francuakog, kada sam pomogla nekom dečaku na testu. A nastavnica je oprostila na kraju i obrisala tog keca. Na neznanju je nikad nisam dobila. :))

    bluebaby204.blogspot.com

    ОдговориИзбриши