Translate

уторак, 18. август 2015.

#Back To School With Masha: Šminka za školu


Ćao ljudi!
Evo još jednog BTS posta! U pitanju je šminka za školu. Ja se ne šminkam, pa ne mogu da kažem za sebe da sam neki make-up ekspert. Ali, daću vam i neke predloge od šminke i savete za prirodniji izgled, pa da ne dužim.

1. korak
Kad nanesete kremu za lice i ostalo od jutarnja nege, stavite puder. Ako idete u srednju, možete staviti malko više pudera; ali ako idete u osnovnu, stavite samo jedan tanak sloj.
Essence: compact power, puder u kamenu

2. korak
Ako mislite da je suvišan ne morate ga obaviti. Prstom nanesite, ovaj kao neki puder za oči. Ali, ako ne stavljate senke, nije potreban.
AVON: light beige, puder za oči
3. korak
 Ukoliko idete u osnovnu ovaj korak izostavite! Ajlajnerom povucite tanku liniju oko oka, ili možete samo na gornji kapak.

GoldenRose: eyeliner, 301

4. korak
Sledeći korak- maskara. Osnovke neka povuku tanji sloj maskare, a srednjoškolke mogu malo više da istaknu trepavice. Kada nanesete maskaru. Provucite češljić (onaj za trepavice) kroz trepavice, da vam ne bi ostave one mrvice.

Essence: mascara, extreme
 5. korak
Poslednji, ali ne i manje bitan korak, ruž, sjaj ili labelo u boji. Bez obzira u koju školu idete, stavite nešto neutralno na usne.

Shine&Care, broj mi se odlepio :D
Oriflame, LA2XE1015
Eto, stigli smo do kraja današnjeg posta. Nadam se da su vam se moji predlozi dopali. Pišite, čitajte. komentarišite! Ćao!
 

 




3 коментара:

  1. Sviđa mi se....ja idem u osnovnu pa cu ja samo malo puder(posta ga ne podnosim)i neutralni labelo u boji :) dreamer-ana.blogspot.com uclanila sam se u tvoj blog,strava je,ako hoces pogledaj moj :D

    ОдговориИзбриши
  2. Super post..Uclanila sam se u tvoji blog,ako mozes uzvrati ♥♥
    http://girlsmakeupbysanjah.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Ja se ne sminkam za skolu ali ovo je bas ok.☺

    Na mom blogu je BTS post pa pogledaj.☺
    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши