Translate

четвртак, 13. август 2015.

#Back To School with Masha: UVOD

Ćao društvo!
Evo danas svečano otvaram moju BackToSchool seriju postova. :D
Već je polovina avusta, a septembar nam dolazi za nešto više od dve nedelje. Da, tako je. Dolazi nam verovatno najsuroviji mesec u godini. Mesec u kome moramo opet da se naviknemo na obaveze i školu. Da, teško je, ali moramo.

Sve sam isplanirala. Tema ima mnogo, i svaka čeka da bude napisana. Pored saveta za učenje, zavirićete u moj ranac, i daću vam neke predloge za autfit. Pošto nisam baš vična u pravljenju DIY projekata, ali verovatno ću ubaciti koji o ukrašavanju...
 
Sigurna sam da se većina vas ne raduje novom početku škole, ali sam sigurna da biste voleli da vidite društvo koje niste videli ceo raspust. Ali, uz sve to ide i učenje. Da, dobro poznata muka zvana učenje.
Opet ćemo videti nastavnike, i dani će nam postati stresni.

Mogu vam reći da sam ja uzbuđena , a sigurna sam da ste i vi. Krećem u 6. razred, i ne znam šta da očekujem. Dobro, znam da ću preživeti kao što su svi prečiveli.

To je bilo to za ovaj post. Meni su ove slike veoma inspirativne i lepe, pa se nadam da su i vama. I šta još da vam kažem- lepo provedite ostatak raspusta, jer za samo dve nedelje ćemo biti opet u školskim klupama.

2 коментара:

  1. i ja cu sad sesti razred :( volela bih da se vratim u prvi hahahaha super post!

    ОдговориИзбриши
  2. Lep post, zaista ne znam da li se radujem skoli ili ne. Sesti razred zaista nije preterano tezak. Znam samo da sam se u petom mnogo vise mucila dok je sesti prosao lagano, tako da, uci na vreme i nemoj da brines! ❤

    Smoothiehlam

    ОдговориИзбриши