Translate

субота, 15. август 2015.

#Back To School with Masha: Dovrši raspust kako treba

Ćao ljudi! Kako ste?
Kao što vidite po naslovu, današnja tema nije vezana za školu. Htela sam da prva tema (ne računajući uvod) BackToSchool postova bude nešto vezano za kraj raspusta. A pošto svi znam da je raspust pri kraju, što vam ne bih dala neke ideje za kraj.

Prvo što bih vam preporučila jeste da sačuvate uspomene na ovo leto. Na primer, ako imate neku posebno dragu sliku napravljenu ovog leta, što je ne bi stavili u ram ili zalepili na neko vidno mesto. Ja ću kamenčiće koje sam skupila na plaži, staviti u jednu teglicu. Tako će me podsećati na more tokom svih predstojećih školskih dana.

Ako dobijete dozvolu roditelja, što ne bi pozvali drugaricu na sleepover?! Grickalice, sokovi, zabava... Igrajte društvene igre tipa monopol, čoveče ne ljuti se... Za sve to neće biti vremena kad dođe 1. septembar. A ako hoćete možete napraviti i SPA veče. Iskoristite vreme, jer leto je već pri kraju!


Sledeće što bi trebalo da uradite bar jednom do kraja raspusta, jeste da odete na reku, jezero, bazen... Ja sam veliki ljubitelj plivanja i ronjenja, a sigurna sam da ima među vama istih. Jesen uskoro stiže, a na kupanje će biti ne moguće. Još ako imate svoj bazen, možete pozvati društvo.


Jeste li jednom odspavali 15 sati za dan, ovog raspusta? Sigurna sam da je većina vas to obavila, ali zašto se ne biste odmorili opet? Ali, ima i vas koji niste sebi dodelili ovaj užitak. E pa uradite to! Škola nam dolazi za nešto više od 2 nedelje, a ona sa sobom nosi i gomilu ne prospavanih noći.

Vreli letnji dani su kao stvoreni za gledanje filmova i serija. Neću da dužim, već ću vam dati predlog za gledanje.
P.S. Sve predloge koje vam dam, možete naći na YouTube-u.
1. Ljubav, navika, panika- mnogo dobra serija. Dešavalo mi se da se valjam od smeha. 
2. Spy kids- sigurna sam da se nekima ovaj film biti dosadan i detinjast, ali je meni bio interesantan. Brat i sestra koji su ne zadovoljni svojom maćehom, saznaju da je ona špijun. Uskoro joj se pridružuju, ali za ostatak ćete morati pogledati film. :)
3. Ljubav na prvo štucanje- kakav je naziv, takav je i film. Jako je smešan i sigurna sam da ćete uživati uz doživljaje dvoje mladih.
4. Mi nismo anđeli (svi delovi)- većina vas je sigurno pogledala ovaj film. Ali uživaćete opet.


Kraj raspusta možete obeležiti jednom knjigom. U biblioteci sigurno ima knjiga koja je ,,po vašoj meri". Daću vam par predloga:
1. Zoella ,,Onlajn devojka"- moja omiljena knjiga i jedva čekam nastavak.
2. Sofi Kinsela ,,Kupoholičarka" (svi delovi)- smejaćete se uz neverovatne avanture Beki Blumvud.
3. Keti Kesidi ,,Samerin san" (serijal ,,Čokoladno nebo")- Samer želi da dobije stipendiju u prestižnij tskoj baletskoj školi, dobija poremećaj u ishrani. Istovremeno se tu vrti i ljubavna priča.


Žao mi je što kraj raspustan mora da upropasti podsećanje na prethodnu  školsku godinu. Ali, mora se! Prelistajte udžbenike, pročitajte beleške, jer nam dolaze inicijalni testovi.



I mic po mic stigli smo do kraja posta. Nadam se da ste uživali. Voli vas vaša...














2 коментара:

  1. Odlican post.Ja se na neki nacin radujem skoli.Ove godine krecem u srednju i onda je tu novo drustvo,novi profesori,novi grad.Jedva cekam da vidim sve :) Do skole je ostalo oko 15 dana i mislim da moramo to dobro da iskoristimo.Iskoristicu neke tvoje ideje ♥♥

    ОдговориИзбриши
  2. Super post.Odlicno si sve napisala..jednom recju : Objasnila ! ☺ Super ti je blog i evo ti jos jednog novog clana! ♥ I da,mislim da si super osoba,kao i tvoj blog! ☺



    selenatorwoeld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши