Translate

петак, 21. август 2015.

#Back To School with Masha: Desk Tour + Spremite radni sto sa mnom + Organize

Hi guys!
Ovih dana nisam baš za pisanje postova- milion puta sam započinjala novu temu i nijednu nisam završila. 
Malo dugačak naslov, znam. U ovom BTS postu ću obraditi tri teme, kao što vidite po naslovu. Videćete kako izgleda moj radni sto i organizaciju na njemu (koja nije neka). A pošto nam sledi raspremanje radnog prostora, daću vam i tu poneki savet.

Ovaj sto sam kupila u Vitorogu, čini mi se. Sad će mu druga godina, i dobro mi služi. Ima dva ormarića gore, police, fioku- za razliku od mog prošlog stola koji nije imao ništa.

 Ovo je moja fioka. Tu držim neke džidža-bidže: makaze, blokčiće, peratonice, zarezač... Sve mi je tu tako nabudženo, ali meni ne smeta. Ranije sam tu imala kojekakve ne započete dnevnike i spomenare, razne papiriće koji su se gomilali tokom godine, ali sam se toga rešila. Savetujem vam da i vi odvojite ono šta ćete koristiti, a ono što nećete bacite ili nekom poklonite.

Prošle godine, dok nisam imala svoj blog, čitala sam mnoge BTS postove (kao i sad). Jedna blogerka je objavila jedan jednostavan DIY post. Tako sam došla na ideju da sve čaše s olovkama, markere, lepljive papiriće itd. stavim na jedan poklopac od kutije za cipele. Nisam je još ukrasila, ali OK. Preporučujem vam da i vi to uradite, jer je odlično za organizovanje radnog prostora.

Pretpostavljam da svko ima policu na kojoj drži sve i svašta. E pa, ovo je moja. Tu imam turpiju za nokte, ručne satove, maramice... Stalno pokušavam malo da je sredim i organizujem, ali uvek mi se vrati na staro.:D

Ovo su mi dve police, koje se nalaze između ormarića. Tu držim svoju ušteđevinu, CD-ove itd. U ovoj tu narandžastoj kesici držim raznorazne papiriće. 
 Sada prelazimo na ormariće. U prvom, na gornjoj polici držim neke stvari koje su nevezane za školu- neka peratonica, dnevnik planer... Ako nemate mesta na nekoj polici možete uzeti neku kutiju, ili neki ćošak u sobi. Treba odvojiti sve stvari koje nemaju veze sa školom na jedno mesto. Dok na drugoj držim udžbenike za školu.

Na gornjoj polici drugog ormarića džim još neki pribor za školu: knjige za španski, lenjire, tempere... Na donjoj  držim sveske. Znam da većina vas drži sveske u istom ormariću ili polici, ali ja eto različito.
P.S. Izvinite što je slika sa leve strane malo mutna.

I eto, stigli smo do kraja posta. Nadam se da vam se dopao. Ćao!










7 коментара:

  1. Super,ja cu bas ovih dana da kupim policu :d
    dreamer-ana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super je , imaš neke baš lepe stvari ♥
    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post! Sviđa mi se tvoj radni sto! :)

    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Super post.


    - Pogledaj moj prvi post, hvala unapred :3
    http://mynewbloogadresstasha.blogspot.com/2015/08/10-fact-abauth-me.html?m=1

    ОдговориИзбриши
  6. Super post ! 💖


    https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8985130950746962398#overview/src=dashboard

    ОдговориИзбриши
  7. Super post ! 💖


    https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8985130950746962398#overview/src=dashboard

    ОдговориИзбриши