Translate

уторак, 25. август 2015.

#Back To School: My School Haul

Hi!
Pa evo ga i moj haul! Jedva sam čekala da vam pokažem šta sam kuoila za školu. Jedan deo posta biće sa garderobom, a drugi sa priborom.
Samo da napomenem da sam pribor kupila u Metro Cash&Carry supermarketu, a što se tiče garderobe, pojedinačno ću vam reći u kojoj prodavnici sam kupia.

Da li sam ja jedina koja nemam jedne normalne farmerke za školu? Ili su mi sve male, ili su ubrljane nečim crnim što nemože da se opere. : D Od garderobe prve na redu su ove farmerke. Kupila sam ih u Terranovi, za oko 2.000. Znam da mogu da se nađu i jeftinije, ali su mi izuzetno lepe i kvalitetne. 
Ovo je jedan od onih dukseva, malo je deblji. Moram priznati da mi se dizajn u početku nije dopao, ali sad mi je jako lep. Ova siva boja je u potpunosti neutralna, pa se može kombinovati uz sve. Kupila sam je u H&M-u ali cenu ne znam tačno. Mislim da je oko 1.700.

Ove dve majice sam kupila takođe u H&M-u za sličnu cenu kao i predhodni duks (zaista ne znam koja je cena). Majice su jednobojne i bez nekih printova i šara. Savršene su za školu.

Ovu majicu sam kupila u Terranovi za nekih 300 din, bila je na sniženju. Jako mi je smpatična i slatka. Inače u  Terranovi je rasprodaja. Sledeće tri majice sam takođe kupila u Terranovi po istoj ceni.



Pribor:


I evo nas u drugom delu posta. Kupila sam tri ove froloscentne sveske. Nisu ni obične, ni ukoričene, već nešto između. Pošto dosta vežbamo na matematici, puno svezaka popunim u toku godine. Tako da se nadam da će mi ove sveske potrajati.

Ove četiri sveske su iste debljine kao i prošle tri. Ova roza sa naočarima mi je skroz girly i verovatno ću je koristiti za engleski ili nemački. Druge dve mi nisu neke wow, dok mi se dopada ova sa New York-om i koristiću je verovatno za tehničko.

Iako sam odlučila da mi ove godine male sveske ne trebaju, nisam mogla da odolim ovima. Jako su mi slatke! Tražila sam ukoričene, ali ih nisam našla. Ali, OK. 

Iako nema veze sa školom, ja ću vam i ovo pokazati. U Laguni sam kupila novu knjiu Sofi Kinsele i odlična je, zaista. A presrećna sam što sam u DM-u našla BabyLips Electro. Moj je u nijansi PinkShock i miriše na malinu.

I to je to za ovaj post. Nisam htela da vam pokazujem ostali pribor (tipa olovke, gumice, četkice) jer mi glupo. Tako da. nadam se da vam se pod dobao i vidimo se u sledećem! Ćao!









8 коментара:

  1. Super postić. Sviđaju mi se farmerke, a i duks nije loš. ☺

    kisses,
    mylifeasmilaxoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Duks mi je baš sladak i čitala sam recenziju o ovoj knjizi, deluje da je dobra. :) I ja sam juče kupila isti taj Baby Lips, lep je. :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Sviđa mi se ona roze majica i farmerke...super post ;)
    dreamer-ana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Majica sa macom je preslatka ! Kao i farmerke , sve stvari su prelepe ! ♥♥
    http://janacornerfashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Sve stvari su cool. Imaš divan blog, kao i postove, redovno ih čitam.

    P.S. Ako hoćeš pogledaj moj blog, nova sam, mnooogo bi mi značilo, ako ti se dopadne, učlani se!

    http://katieslittlecorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Lepe stvarcice si kupila, posebno mi se dopada ona majica sa mackicom, a sveske su prelepe! I knjiga deluje zanimljivo. ♥:)

    http://georgiarose5.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Odličan post! Onaj sivi duks sa cvećem je preleep!! :D

    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Dukserica i sveske su prelepe..♥♥ A za ovu knjigu kazu da je odlicna.☺♥

    Na mom blogu je novi BTS post pa pogledaj. :)
    http://worldarounyo.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши