Translate

среда, 15. јул 2015.

#Gledano mojim očima: Follow for follow

Ćao! Ovaj post ću posvetiti onome što me jako nervira kod blogovanja, a verujem i druge blogerke. Možda sam luda što mi sve to ide na živce, ali imam potrebu da napišem ovaj post. Ne želim da bilo koga uvredim ili bilo šta slično, ali moram da se ispraznim.


Moj odovor na ovo pitanje sa slike je NE. Ne shvatam svrhu nekog bloga koji je postao poznat na ovaj način. Džaba se kucaju postovi kada ih niko ne čita, zar ne? Mislim da ti blogovi imaju samo prividan uspeh, a ustvari njihovi blogovi ne vrede mnogo.

Dobijala sam razne komentare tipa ,Super post. Učlani se kod mene, i ja sam kod tebe' i ostave link (znam da nisam jedina koja dobija takve komentare). Ja takve blogove pogledam, ali se nikad ne učlanim. Uredu ako napišu komentar i osteve link, (taj komentar pritom nema sadržaj ono gore) ja ću taj blog posetiti, i ako mi se svidi učlaniti se.

Nekad se zapitam kako nije sramota blogerke koje imaju 150+ čitaoca, i ostavljaju takve komentare. Šta to kazuje o njihovim blogovima? Da su postigle uspeh follow for follow. Da njihove postove ni ne poleda 90% njivovih čitaoca.

To je to! Do sledećeg posta...

3 коментара:

 1. Upravu si.Ja sam tako pre radila ali sam shvatila da taj komentar nije od srca i da ne treba to da radim.Originalno si napisala post i to mi se svidja.

  oneloveonestyle.blogspot.com :)

  ОдговориИзбриши
 2. Upravu si skroz. Meni ne smeta kad me neko lepo zamoli da pogledam njegov blog, a pritom kaze svoje misljenje o postu. Ali me izludjuje kad mi neko samo ostavi link bloga.

  ОдговориИзбриши
 3. Potpuno se slažem sa tobom. Iako se blogovanjem bavim manje od tebe, divim ti se stvaro, vidi se da se dosta trudiš, često izbacuješ postove, nikoga ne moliš da se pridruži, baš si mi zanimljiva :)
  Uradila sam tvoj tag, i nominovala te za još jedan. :)

  ОдговориИзбриши