Translate

недеља, 27. септембар 2015.

#GledanoMojimOčima: HEJTERI


A da... Ti hejteri... Ja još nemam problema sa hejterima, ali znam da mnoge blogerke imaju. Znam da se na mnogim blogovima mogu naći saveti za borbu sa hejterima, ali ću vam ja dati svoje neko mišljenjе. Da ne dužim- KREĆEMO!

Ovo je slika koja poprilično daje samopouzdanje, ali je istinita. Hejteri ne bi hejtovali da nisu ljubomorni. Čak i ako niste svesni ovoga zamisliteZAŠTO ONI NAJPOPULARNIJI I NAJBOLJI BLOGERI I YOUTUBERI IMAJU NAJVIŠE HEJTOVA? Ovo sve objašnjava. Hejteri su ljubomorni na uspeh te osobe.

Mislim da hejtere ne možemo zaustaviti, ali vam preporučujem da se ne svađete s njima. Dok još nisam imala svoj blog, na jednom sam videla kako se blogerka svađa sa anonimnim hejterom. Toliko su se svađale, da je komentara bilo mnogo više. Čim prestanete da se obazirete na njih bolje ćete ih podnositi. Mislim da, čim izgradite sebi zid u glavi, kroz koji neće moći da prolaze reči hejtera, osećaćete se mnogo bolje.

I moj poslednji savet je da uvidite da postoji opcija ,izbriši'. Jednostavno, ako vam smetataj loš komentar, pritisnite tu opciju i to je to. A sada vas pozdravljam i još moram da napomenem da će postovi izlaziti malo ređe  zbog škole, ali ću se potruditi da budu redovni. Ćao!







1 коментар:

  1. Imam blog,već neka tri meseca i za sada nisam imala problema sa hejterima i iskreno se nadam da ih neću ni imati.... :)
    Odličan post :)
    Fashion Awake

    ОдговориИзбриши