Translate

четвртак, 2. јул 2015.

Stil poznatih dama


Uh! Nisam pisala postove oko dva ili tri dana, a osećam se kao da je to nekoliko nedelja. Dok sam prelistavala prošle brojeve raznih časopisa, setila sam se da napišem jedan modni post. Nisam htela da pišem klasične autfit postove, već sam htela nešto drugačije. Tad sam se setila da ovaj modni post mogu začiniti stilovima poznatih dama.

 Pevačica koja je brzo dotakla zvezde, koja se brzo domogla TOP lista, postala je idol mnogo devojčica, i koja ima veoma istančan stil. Zna da izgleda glamurozno i upečatljivo. Svoju bujnu kosu zna u šta da pretvori, i ona joj pomaže i dočarava izgled. Mislim, da ima lep stil, ali preteruje u ,iskazivanju' svog tela.

Riđokosa glumica, čiji je lični pečat opuštenost. Bilo da se nalazi u šopingu, ili na crvenom tepihu, ona je u nekoj opuštenoj kombinaciji. Takva kombinacija je pritom uvek prikladna prilici u kojoj se nalazi. Svaki modni detalj zna gde da stavi, i uvek je na zavidnom nivou.

Za nju se možereći da zna da se obuče. Vidi se da voli da eksperimentiše  sa svojom frizurom i bojom kose. Zna kakva je odeća za šetnju, a kakva za crveni tepih.

I evo ga! Stigli smo i do moje omiljene pevačice. Pored veoma kvalitetne muzike, poznata je i po svom stajlingu. Ima upečatljiv i neobičan ukus. Ljubičasta kosa joj je kao dobar dan, a ,,čudne'' haljine svakodnevnica. 
Veoma lepa pevačica koja zna šta joj stoji i šta joj leži. Uvek je primereno obučena. Svaka haljina za crveni tepih je otmena i elegantna. Vidi se da joj je udobnost na prvom mestu, a zna da je ukombinuje sa elegancijom. Lično, najviše mi se svidja njen stil.






Kako ja da odolim, a da ne stavim i jednu od najpoznatijih blogerki i jutjuberki na svetu. Ipak, je i ona poznata ličnost. O njemom stilu imam da kažem samo par reči: ne oblači se kao poznati, ali je to krasi.



To je to. Nadam se da vam se ovaj post svideo. Pišite, čitajte, i komentarišite!
















3 коментара:

  1. Volim Bellin stil ♥

    justbewhoyouwantbe.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam znala da je Zoella pevacica♥ Mislila sam da je samo youtuber. Post je savrsen, bas si sve lepo opisala. ♥♥ Demi Lovato stalno menja frizuru, izgleda da najvise brine o kosi.

    Novi post, ako zelis procitaj ga; http://miljana-saveti.blogspot.com/ ♥
    Ako ti se svidja blog uclani se.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I nije! Zoella je blogerka i jutjuberka, ali je radeći taj posao postala poznata. Hvala na komentaru!

      Избриши