Translate

среда, 8. јул 2015.

Drustvene mreze- sta mislim o njima, sta volim, a sta ne

 Bavimo se drustvenim mrezama. Ja nemam nalog na svim mrezama, samo na njih nekoliko. Volim drustvene mreze, ali nisam zavisnica. Trudim se da budem aktivna, ali to ide malo teze, jer nemam puno vremena za kacenje slika, statusa...

Lakša komunikacija
Društvene mreže su i nqpravljene kao jedan pojednostavljeni vid komunikacije. Više nema razglašavanja neke informacije, već se samo okači status, i ljudi vide. Jednostavno!

Raznema slika
Na primer, putovali ste na odmor, i ne morate da izradjujete slike da biste ih pokazali prijateljima, već samo okačite ih na svoj profil, i to je to.

Heštegovi
Ne znam kako se ovo piše na engleskom, ali znam da je to jedna stvar koja me izluđuje. Uredu je da postavite jedan, ali deset je previše. Dobro, ne baš deset, ali kapirate o čemu pričam.Ne razumem osobe koje imaju potrebu da pišu pet heštegova, radi neke popularnosti, ili nečeg sličnog.

Likes
Osnovna funkcija lajkova je da pokažete da li vam se nečija objava dopada. Ali ta priča je prošlost! Sada se lajkuje zbog poštovanja, popularnosti, ljubavi, prijateljstva...
Zabava
Ne znam da li ovu opciju volim, ili ipak ne. Svaka društvena mreža vam pruža neki vid zabave. Postoje igrice, razne stranice (to pootovo važi za Facebook)...

Iskazivanje popularnosti
U ovom postu sam već pomenula popularnost. Kada se neka osoba hrani lajkovima, komentarima, ili čak moli druge da joj lajkuju sliku. To me izluđuje!

Trenutno nisam kod kuće, pa ne mofu da prebacim fotografije sa foto-aparata, pa ću verovatno sutra objaviti slike za čelindž.To je za ovaj post. Vidimo se!




5 коментара:

  1. Анониман8. јул 2015. 17:21

    Slažem se sa tobom u potpunosti. Odličan post. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post,slazem se :D

    oneloveonestyle.blogspot.com

    NOVI POST uclani se ja sam se god tebe uclanila :)

    ОдговориИзбриши
  3. I ja se slažem sa tobom, i meni iste stvari smetaju i iste stvari volim kada su društvene mreže u pitanju. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Super post.Slazem se sa tobom! ♥

    NOVI POST! UCLANI SE http://forgirlsonly-ofg.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Da li bi mogla da pogledas moj blog i uclani se pls

    ОдговориИзбриши