Translate

субота, 5. децембар 2015.

November favorites


Zdravo svima!
Ne znam za vas, ali meni je novembar veoma brzo prošao. Novembarski favoriti su tu, a sledeći će verovatno biti u 2016. Zaista ne mogu da verujem da je već decembar, i da praznična euforija počinje. Uskoro počinjem da pišem prazničnu seriju postova, ali o tome uskoro.

#1 Labello

 Prvo na redu je ovo labelo. Oni koji me prate znaju da sam ja zaludjena labelima. Ovo labelo ima miris vanile i lešnika, kao neki sladoled. Pakovanje mi se jako sviđa, i veoma hidrira usne.

#2 Lobello


Gledala sam neke videe na YouTube-u, i svaki koji sam pogledala, imao je samo reči hvale za ovo labelo, pa sam odlučila da ga isprobam. Ovaj mi se jako dopada, u crvenoj je boji, mada kad se namaže bude neka rozikasta nijansa. Mislim, da može da se nosi i u školi, jer je jako blag.

#3 Essence lak za nokte 

 Mislim da svako žensko biće mora da poseduje bar jedan crveni lak za nokte. Ovaj je od Essence-a i kupljen je u DM-u. Na bočici piše da je to gel-lak, ali koliko tu ima ili nema gela, ja ne znam. Onako, ok je, i nemam nekih zamekri.

#4 Bioten mleko za čišćenje lica

U nekom od prošlih favorita sam spomenula SebaMed za čišćenje lica, i rekla da je potrebno još nešto. Ubrzo sam kupila ovo mleko i mogu reći da sam zadovoljna. Lice čistim sa njim svako veče, i ima rezultata. Što se tiče mirisa, veoma je blag. Na pakovanju piše daje sa ekstraktom pamuka, ali ja zaista nikada nisam pomirisala pamu ( sem garderobe).

#5 Mentos

Ne mogu da kažem da mi je ovo novembarski favorit, jer sam ove žvake kupila pre nekoliko dana, ali nema veze. Kupljene su u IDEI. Mirišu na neke bombonice. Najomiljenije su mi crvene, koje imaju ukus kivija i maline. Jedino mi se ne dopada što malo brže gube ukus, ali ok.

#6 Krpice za naočare


Ove slike mi nisu ispale baš najbolje, ali sve je ispisano na nemačkom tako da nije bitno. XD Verovatno ne znate da ja nosim naočare za vid od septembra. U pitanju su krpice za brisanje stakla na naočarima. Ne muzgave i imaju prelep miris na limun.

#7 ,,Dnevnik jedne ključaonice''
 
 
Ovu knjigu sam kupila na sajmu knjiga, i mogli ste je videti u postu sa knjigama sa sajma. Stigla sam do polovime, i ok mi je. To je knjiga koja se čita, što bi se reklo, u ,jednom dahu'. Knjiga Mine Aleksić o devetnaestogodišnjim devojkama iz Beograda, koje misle da bez momka ne mogu. One putuju na more i kreću njihove avanture. Knjiga mi je potpuno prevazišča granica, ali ima malo previše neprimerenih reči, jer ipak je ovo knjiga.

To je to za ove favorite. Nadam se da vam se post dopao, i da ćete možda i isprobati neki od ovih favorita. Mi se vidimo u sledećem posta, a do tada- ĆAO!

Ljubi vas vaša,  
Masha
 




1 коментар:

  1. Sviđa mi se post kao i favoriti ♥
    - pogledaj moj post i učlani se ako želiš http://myblogmything1.blogspot.ba/2015/12/noviteti.html

    ОдговориИзбриши