Translate

понедељак, 7. децембар 2015.

Decembar- mesec odluka i ciljeva

Zdravo svima!
Ja sam rodjena u leto, ali kako postajem starija, sve više volim zimu, i svu magiju koja ide za njom. Kićenje jelki, bele pahuljice i topla čokolada su nezamenljivi delovi svakog decembra- poslednjeg, 12., meseca u godini. Zbog toga sam vam pripremila ovaj post o decembru.

Kad sam bila manja, kad nisam znala koliko godina ima dana i kad će leto, a kad zima, znala sam da je godina jedan veoma ,,dug'' period, koji se završava kad u supermarketu krenu da se prodaju novogodišnji ukrasi. Sada su se stvari promenile- godina je postala kraća, i počela sam da donosim odluke sama, naravno, ne sve.



Na pitanje da li sam zadovoljna sa proteklom 2015. , odgovorila bih i sa da i sa ne . Sa da zato što sam nizala različite uspehe, a sa ne... Pa ne znam... Ja sam osoba, koja misli da uvek može bolje, da nikad ništa nije dovoljno dobro, i večiti sam pesimista, iako de trudim da razmišljam optimistički.

Još jedan razlog zbog kog volim decembar je- zimski raspust. Mislim da se njemu svako raduje, da svi imaju neke planove. Ja bih volela da odem na sankanje sa drugaricom, i napravim Sneška Belića. To su samo neki od planova za zimski raspust, ali šta je sa planovima za narednu, 2016. godinu. Nikad do sada nisam pravila novogodišnje odluke, ali ću ih napraviti ove godine. 



Ja već planiram da okitim malu jelku u moju sobu, kupim zanimljive ukrase ( kojih već imam tri kutije ) i lampice. Orman mi je napunjem džemperima, koji su in svake sezone. Tumblr je ispunjen raznim slikama grada u zimu, u kojima uživam.

Ovo je bio malo filozofski post, i nadam se da vam se dopao. Provedite vreme do Nove godine saa dragim ljudima koje volite. E to, to je to. Ćao!

Ljubi vas vaša,
Masha






3 коментара:

  1. Odličan post :) U potpunosti se slažem sa tobom,kada sam bila mala godina mi je mnogo dugo trajala a kako sam starija godina mi je sve kraća... :D

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post! U potpunosti te razumijem i slažem se sa svim što si napisala. Imaš predivan blog i jako mi se dopada tvoj način pisanja, pa samo tako nastavi!! <33

    Pogledaj moj blog i učlani se ako želiš ---> allforyou23.blogspot.com
    Takođe, postavi mi pitanja za Q&A ---> http://allforyou23.blogspot.com/2015/12/uspomene-najava-za-prvi-q.html

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam Anastasija sa bloga Moderna "Štreberka" Blog ti je superrr... Samo tako nastavi :D

    modernastreberka.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши