Translate

петак, 25. децембар 2015.

#Coffe-with-Masha: nova nastavnica, zaključne ocene, pripreme za raspust #3

Ćao svima!
Ne mogu da verujem da se prvo polugodište završilo, i da, Nova godina je sledeće nedelje, bukvalno. Zbog toga nemojte očekivati mnogo prazničnih postova, žao mi je, ali tako je.

Znate onaj osećaj kad ispred učionice čekate staru nastavnicu koja vas, i vaše odeljenje zna od vašeg 2. razreda (a sada ste 6.), kad  ono se pojavi nova mlada nastavnica, kojoj je ovo prvi put da radi u nastavi?! Verovatno vam je poznat. Reakcija nastavnice: ŠOK!!!!!! Žena nije mogla da veruje kad je ušla u odeljenje. Bezobrazna deca (nisam ja!!!) su joj otvarali radijatore... Ženi nije bilo prijatno očigledno. Nego, dobila sam trojku iz pismenog. Dap,i imaću četvorku, ali biće petica na kraju godine.



Manje- više sam predvidela sve ocene; imaću svega tri četvorke: matematika, fizika, engleski. Potrudiću se da bar engleski popravim na peticu, a za ostalo manje-više. Nadam se da i vi imate dobre ocene?!

Za raspust ne planiram ništa specijalno: idem u Soko banju na jedan produženi vikend, a Novu godinu ću dočekati ili kući, ili kod kumova. Ako budem imala lepih slika, verovatno ide #travel post za Soko banju.        



To je to za ovaj post. Nadam se da vam se dopao, kao i slike. Od mene imate jedam veliki poljubac, i do sledećeg posta- ĆAO!!!

Ljubi Vas vaša,
Masha

3 коментара:

  1. Ja definitivno imam sve petice :) Fizika u sestom razredu nije teska, samo moras mnogo raditi i vezbati formule, teoriju mozes izvuci iz formule :)

    ako zelis, uclani se na moj blog: katieslittlecorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post, prijavljena sam na tvoj blog, pa, ako hoces uzvrati ❤❤❤

    ОдговориИзбриши
  3. Super post draga. Ja sam imala dve cetvorke iz istorije i geografije. Clan sam tvog bloga pa bi mi bilo drago da uzvratis.

    justindream004.blogspot.com

    ОдговориИзбриши