Translate

понедељак, 22. јун 2015.

TAG- Sasvim obicna devojka


Danas se bavim jos jednim tagom. Ovaj tag ne nosi naziv ,Sasvim obicna devojka', vec sam mu ja dala po naslovu bloga, jer ne pise i naziv taga. Nesto sam mnogo zavolela tagove, pa sam resila da pronadjem neki noviji na interetu. I evo ga! Nasla sam ga na blogu blogerke Di Golubovic (http://digolubovic.blogspot.com). Preporucujem da ga pogledate.

1. Blog koji te je u poslednje vreme oduševio?

Mene veoma odusevljava blog Tijane Minic, ali od kako sam pocela da blogujem, videla sam mnogo novih blogova koji su me odusevili. Tu su blog Tee Kranjec, Bojanin blog, blog Milice Race, Sandre Zelen... Prosto ima puno blogova koje sam prvi put videla, i koji su mi se dopali, pa ne mogu da izdvojim ni jedan od njih.

2. Film koji te je baš izuo iz cipela?

Iskreno, ja nisam neki ljubitelj filmova. Gledala sam neke na YouTube-u i najvise mi se dopao film ,,Ljubav na prvo stucanje''. Pogledajte ga.

3. Svađalica ili mirotvorac?

Ne znam zasto neki (moja mama, prvenstveno) misle da sam ja svadjalica, samo zato sto uvek imam spreman odgovor. 


4. Maskara ili rumenilo?

Maskara, definitivno. Volim veoma dugacke i guste trepavice, a rumenilo, iskreno, ne znam da stavim. Nikad ne pogodim pravu kolicinu, a nikad ni ne pogodim ugao obraza u koji treba da ga stavim.

5. Da možeš na jedan dan, bila bi...

Gastroenterolog. Nadam se da sam dobro napisala. Za one koji ne znaju, gasroenterolog je osoba koje se bavi poremecajima u ishrani (anoreksija, bulinija). Zelela bih da vidim cime se to oni bave, kako lece te osobe...

6. Šta ti diže kosu na glavi?

Pored vetra, kosu mi dize svaka osoba koja se pretvara da je nesto veliko i mocno, a u stvari je veoma maloumna i ne zna da se okrene oko svoje ose. A u mojoj okolini ih ima vise.


7. Party girl ili kućna muva?

Kucna muva. Ja sam jedna od onih osoba koje kad udju jednom u kucu, ne vole vise da izadju. Naprosto sam takva.


8. Casual ili fancy?

Fancy. Volim takvu odecu.

9. Da imaš vremeplov gde bi otišla, u prošlost ili budućnost?

U buducnost. Zelim da resim ono pitanje ,A sta ce se desiti sutra' . Zanima me sta cu biti, cime cu se baviti, gde cu ziveti...

10. Preparativa ili dekorativa devojka?
Dekorativna.

Izvinite zbog razliitih velicina slova, ali ne znam sta se desilo. Necu nikog nominovati, neka ga uradi ko hoce i ko zeli. Mislim da je tako najpravednije. Takodje, pogledajte link bloga koji dsam vam ostavila, odlican je. Do sledeceg naslova...


Masha











6 коментара:

  1. Super tag :) Drago mi je da voliš moj blog, kao i ja tvoj <3

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, jako mi se svidja ovaj tag, možda ga i ja nekada uradim. I da, hvala što si pomenula i moj blog, i ja tvoj jako volim <3 :)

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post!Ovaj tag je skroz interesantan,mozda ga nekad uradim :D
    Poseti moj blog,uclani se ja sam se uclanila kod tebe ---http://sofija1837.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши