Translate

четвртак, 25. јун 2015.

#Recezija- ,,Onlajn devojka'' Zoi Sag


Hello! Kako ste? Kao sto vidite veoma sam dobro raspolozena. Juce ste me veoma usrecili! Hvala vam na 12 citaoca i 80+ pregleda. Odlucila sam da vam napisem recenziju o mojoj omiljenoj knjizi. Znam da su je mnogi procitali, jer sam videla po komentarima, ali ja ne mogu da odolim, a da ne posvetim jedan post ovoj knjizi.

Kao sto je Tijana vec rekla, ova knjiga menja ugao gledanja na blog. Vise nista nije tesko. Odjednom kao da vise volim sebe, svoje citaoce, i svoj blog. Sve sam vise zadovoljna onim sto cinim na blogu. Pored toga, ova knjiga je zavrsila na polici sa omiljenim knjigama. Da, posto nemam vise mesta za knjige na svoje tri police, odvojila sam neke i stavila na posebnu policu. Ona definitivno pripada tim knjigama. Procitala sam je za manje od dva dana. Mislim da cu je procitati jos najmanje tri puta do kraja godine.


Ovo je prva knjiga koju je napisala Zoi Sag, odnosno Zoella. Dvadesetcetvorogodisnjakina koja je postala internet senzacija sa svojih nekoliko hiljada pratilaca na YouTube-u, i 69.000+ citalaca na blogu (prestala je da ga pise 2014.). Na svom YouTube kanalu snima videe na temu lepote, mode i lifestyle. U knjizi ,,Onlajn devojka'' je pokazala svoj talenat za pisanje.

Post je malo kraci, ali se nadam da vam se dopao. Preporucujem svima da je procitaju, jer je knjiga stvarno woooow!

Masha



9 коментара:

  1. Na početku mi nije izgledala interesantno, jer ja sam devojka koju privlaci agata kristi i stiven king.hahahsha. Međutim sada je drugačije. Sigurno cu je prelistati. Odličan post.

    http://svetjednedevojke.blogspot.com/?m=1

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! :*
    Poseti i ako zelis uclani se u moj blog! :*
    andreasbeutyworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман26. јун 2015. 11:30

    Odlican post,jako mi se sviđa :) !
    xoxo Antonella

    ОдговориИзбриши
  4. Moram je kupiti,baš me zanima.Nadam se da ćeš posle recenzirati onu drugu knjigu. ☺

    http://natalijabeauty.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши